Konser

Soichi Terada’yla Yaza Merhaba Partisi

The Art Newspaper Türkiye, yaza Selectist işbirliğiyle elektronik müziğin önce gelen isimlerinden Soichi Terada’yla merhaba diyor.

The Soft Moon

İSTANBUL - Babylon 08 Şubat 20.30

Grammy ödüllü caz efsanesi Marcus Miller’dan Miles Davis dolu bir gece

Yarım yüzyıllık kariyerine iki Grammy dahil olmak üzere birçok ödül ve başarı sığdıran dünyaca ünlü caz basçısı, multi-enstrümantalist Marcus Miller altı yıllık aradan sonra ekim ayının son akşamı Volkswagen Arena’da sahne aldı. The Art Newspaper Türkiye ekibinden Pırıl Arkan konser izlenimlerini yazdı.

Tekfen Filarmoni İstiklal Marşı'nın bilinmeyen hikayesini anlatacak

Milli duygularımızın en güzel ifadesini yansıtan İstiklal Marşı’mızın Bilinmeyen Hikayesi, Tekfen Filarmoni’nin İstanbul ve Ankara’da vereceği 100. Yıl Konseri ile sanatseverlerle buluşacak. Mehmet Akif Ersoy’un eşsiz güftesine beste olarak eşlik etmek için 1921’de yarışan 100’den fazla eserin 11’inin tekrar hayat bulacağı muhteşem konser dinleyicileri, Kurtuluş Savaşı dönemini yansıtan atmosferiyle 100 yıl öncesine götürecek.

Pera Müzesi’nden 29 Ekim Programı

Pera Müzesi, Cumhuriyet’in 100. yılında 29 Ekim 2023 Pazar günü bir dizi özel etkinliğe ev sahipliği yapacak. Müzeyle özdeşleşen Türk Müziği Konserleri’nde dinleyiciler bu ay “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri”ni dinleme fırsatı bulacak. Ayrıca müze ziyaretçileri için Cumhuriyet Bayramı’na özel ücretsiz rehberli turlar düzenlenecek.