Miami Art Week

Design Miami’de FENDI’nin Perde Arkasına Yolculuk

1925’te Roma’da kurulan, dünyanın en çok tanınan lüks moda markalarından FENDI, 2008’den beri ortağı olduğu Design Miami’nin 6-10 Aralık tarihlerinde gerçekleşen 19. Edisyonu’nda, BLESS’in dokunuşlarıyla kalite, gelenek, tecrübe ve yaratıcılık macerasını sürdürdü.

2023 Sanat Pazarının Son Umut Işığı: Miami Sanat Haftası

2023 sanat “sezonu” aralık ayının başında Miami Sanat Haftası’yla kapandı. Çeşitli fuarlar, sergiler ve elbette partilerle dolu haftada kıtalararası ilişkiler sıkılaştı ve büyük satışlar gerçekleşti. Miami Sanat Haftası’nın öne çıkanlarını derledik.

Untitled Art’ta kadınlar öne çıkıyor

Kapsayıcı küratöryal tema, kadın sanatçılara ait eserlerin hızla satılmasını sağladı. Sanat dünyasında cinsiyet eşitliğine dair iyileşme, veriler üzerinden neredeyse hiç belgelenemeyen bir konu. Genel tablo böyle olsa da Untitled Art’ın açılış gününde satıldığı bildirilen eserlerin %67'sinin kadın sanatçılara ait olduğu bildirildi.

Sörf Merkezinden Sanat Mabedine Giden Yol: Miami Sanat Haftası

Büyük fuarların çevresinde çok sayıda küçük fuarı da bünyesine katan Miami Sanat Haftası, yaklaşık 20 yıldır sergiler ve etkinliklerle dolu programıyla dünyanın dört bir yanından gelen binlerce ziyaretçiyi etkiliyor.