The Art Newspaper

SİYAD Ödülleri'ne 'Kuru Otlar Üstüne' damga vurdu

Sinema Yazarları Derneği’nin (SİYAD) yılın en iyilerini seçtiği 56. Türkiye Sineması Ödülleri’ne Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği “Kuru Otlar Üstüne” filmi damga vurdu. Geçen yıl Cannes’da Altın Palmiye için yarışan yapım, en iyi film, yönetmen, senaryo ödüllerinin de aralarında bulunduğu toplam dokuz ödülün sahibi oldu.

Design Miami’de FENDI’nin Perde Arkasına Yolculuk

1925’te Roma’da kurulan, dünyanın en çok tanınan lüks moda markalarından FENDI, 2008’den beri ortağı olduğu Design Miami’nin 6-10 Aralık tarihlerinde gerçekleşen 19. Edisyonu’nda, BLESS’in dokunuşlarıyla kalite, gelenek, tecrübe ve yaratıcılık macerasını sürdürdü.

ISTANBUL’74: Kültürlerarası Sanat Diyalogları

ISTANBUL’74’ün Clubhouse Bebek’teki yeni mekânı, tüm yıl boyunca sürecek sergiler, performanslar ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. 30 Ocak tarihine kadar ziyarete açık olan We Belong karma sergisiyse 20’den fazla çağdaş sanatçının eserlerini bir araya getirerek izleyiciyle buluşturuyor.

Banksy’nın adı BBC arşivinden çıktı: 'Robbie'

Banksy konuşuyor! Kimliği hararetli spekülasyonlara konu olan graffiti sanatçısının 2003 tarihli bir röportajı The Banksy Story serisinin bir parçası olarak dün BBC’nin internet sitesinde yayınlandı.