Açık Çağrı

BASE 2024 İçin Başvurular Açıldı

BASE’in bu yılki edisyonu için başvurular ülkenin dört bir yanından yeni mezun sanatçılar için 15 Haziran'a kadar açık olacak.

İKSV ve Mercedes-Benz Türk İşbirliğiyle Deprem Bölgesindeki Sanatçılara Açık Çağrı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ve Mercedes-Benz Türk’ün başlattığı SaDe (Sanatçı Destek Fonu) başvuruları 10 Mayıs 2024, saat 17.00’ye kadar Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen genç sanatçılara açık olacak.

2. Kommagene Bienali Başvuruları Bekliyor

2. Kommagene Bienali, Şubat 2023'te yaşanan deprem felaketinin ardından manevi ve ekonomik yeniden doğuş ihtiyacına atıfta bulunarak 'İyileşmek' temasını seçti. Mekana özgü eserlerin sergileneceği bienale başvuru için son gün 30 Nisan 2024.

Kültürel ve yaratıcı endüstrilerin gelişimini destekleyen ücretsiz çevrimiçi öğrenme programı

Kültürel ve yaratıcı endüstriler alanında çalışan politika geliştiriciler ve sektör profesyonellerine yönelik tasarlanan 'Yaratıcı Ekonominin Desteklenmesi’ öğrenme programının ikinci edisyonu için açık çağrı başlıyor. British Council ve Culture Unleashed tarafından 5 Şubat - 10 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ücretsiz çevrimiçi programa British Council Türkiye internet sitesi üzerinden 14 Ocak tarihine kadar başvuru yapılabilir.

Design Doha'nın ilk edisyonu, 24-28 Şubat 2024 tarihleri arasında başlayıp 5 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Katar Müzeleri tarafından bugün yapılan duyuruya göre Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerine odaklanan bienalin Arap tasarım profesyonelleri için yeni bir platform olması amaçlanıyor.

Türkiye ve Birleşik Krallık’tan kültür ve sanat iş birlikleri

British Council’ın, Türkiye ve Birleşik Krallık’taki kültür-sanat kuruluşlarının yaratıcı iş birlikleri geliştirmelerine destek olmak üzere geliştirdiği hibe programı, bu sene toplam 11 yeni projeyi hayata geçiriyor.